Denk op tijd aan een airco!

website-proenergy-airco

Door de klimaatopwarming hebben we ook in België de laatste jaren te maken met ontzettend hete zomers en zelfs hittegolven. Hoewel we allemaal wel een streepje zon weten te appreciëren, is de langdurige warmte soms te veel van het goede. Om hun huis te verkoelen, kopen veel particulieren tijdens de maanden juni, juli en augustus halsoverkop een airco-installatie. Maar eigenlijk is het dan al te laat. Modellen geraken uitverkocht of de techniekers zitten helemaal volgeboekt. Wil je je deze zomer écht goed voorbereiden op een warme periode? Dan begin je het best al vroeger te zoeken naar de geschikte airco voor jouw woning. Zo ben je zeker dat deze volledig geïnstalleerd is wanneer het kwik begint te stijgen.

Waarop let je bij het kiezen van een airco voor de zomer?​

Het aanbod van airconditioning is immens. Je start dus maar beter op tijd met je research. Idealiter begin je met de aanvraag van offertes in de winterperiode. Richt je bij je onderzoek niet alleen op de prijs van het toestel en het installatietarief, maar hou ook rekening met andere belangrijke aspecten als energiezuinigheid, technologie en het uitzicht van de airco. De airco-oplossingen van Daikin hebben de meest gunstige energielabels op de markt. Bovendien zijn ze uitgerust met innovatieve Inverter-technologie, die energieverspilling tegengaat door de motorsnelheid van je airco efficiënt te regelen. Hierdoor daalt je verbruik tot wel 30% en betaal je een pak minder op je energiefactuur. De milieuvriendelijke airco’s van Daikin zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, die internationaal worden geroemd omwille van hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding én mooi design, aangepast aan jouw interieur. Bekijk dus op voorhand waar je de units wil laten plaatsen. Ga je voor een vloermodel, een subtiel plafondinbouwmodel of heb je liever een airco tegen een wand?

Waarom vraag je best advies aan een expert?​

Een airco-installatie uitzoeken doe je het best in samenspraak met een expert. Deze kan je bijstaan bij het kiezen van het juiste model en de plaatsbepaling van de units zodat je perfect voorbereid bent op de installatie. Focus daarom niet alleen op het vinden van een leverancier van je airco, maar kies eerder voor een partner die je van bij de start begeleidt. Proenergy helpt je zowel bij de keuze van het juiste klimaatproduct, als de bij installatie en zelfs de latere controle en het onderhoud.

Bestel een airco voor 31 december en ontvang -15%

​Bereid je nu alvast voor op zomerse temperaturen en vraag op tijd je offerte aan voor een Daikin airconditioning. Contacteer ons en wij geven je, uiteraard geheel vrijblijvend, alle nodige informatie.

Bestel je voor 31 december 2020 voor een installatie in februari of maart?
Dan ontvang je van ons een extra korting van 15%!

Tip! De split-airco of lucht/lucht-warmtepomp verwarmt je huis ook in de winter. Je geniet dus van dit toestel tijdens elk seizoen.

website-proenergy-airco

Gerelateerde artikelen

website-proenergy-misverstanden-airco

Misverstanden over een airco

December. Je hebt het vast al gemerkt: het is nu en dan bitterkoud. De winter is dan ook het ideale moment om na te denken

Proenergy