Featured 

Investering zonnepanelen terugverdiend na 6 - 8 jaar.

​In 2018 zal de terugverdientijd nooit zo kort geweest zijn als voorheen. Zelfs niet ten tijde van de premies/groenstroomcertificaten en zelfs niet in een klimaat waar men moet betalen om stroom te mogen terugsteken. Denk maar aan het Prosumententarief.

De oorzaken zijn de steeds lagere productieprijzen, de momenteel stabiele hoge prijs van elektriciteit, betere opbrengst van elke cel en de technologie die het mogelijk maakt om het maximale uit uw installatie te kunnen halen. Tel daarbij nog eens de hogere garantietermijnen bij en het wordt bijna een ultieme investeringskans. Wij berekenen momenteel met onze SolarEdge designer wat uw opbrengst is per jaar en zelfs na 25 tot 30 jaar. Hierdoor is het mogelijk om een simulatie te maken op korte termijn (terugverdientijd) en ook de langere termijn (investeringsopbrengst). 

Omnium garantie van 25 jaar op de omvormer(SolarEdge), een gegarandeerd opbrengstvermogen van minimum 87% na 30 jaar en productgarantie van 30 jaar op onze robuuste SolarWatt panelen maakt het mogelijk om deze inschatting te maken ook op langere termijn.

Zo hebben we met een investering die ons initieel 5000 euro incl btw kost momenteel een terugverdientijd van 7 jaar en belangrijker nog een opbrengst percentage van 5.8% op uw investering gedurende 25 jaar!. Maw 5000 euro investeren is gedurende 25 jaar elk jaar 850 euro besparen!.

Voor meer info/contact visit our page: www.proenergy.be

Jobaanbieding in Aalter - Installateur zonnepanele...
Optimalisatie van uw bestaande zonne-installatie.

Kalender

Wait a minute, while we are rendering the calendar
sub
3 MAANDELIJKSE

NIEUWSBRIEF

Nieuws, tips & tricks

daikin

Solarwatt premium partner

Proenergy is erkend Daikin dealer met méér dan 10 jaar ervaring.

logo sm

© 2017 Pro Energy Solutions bvba
Manewaarde 44, 9880 Aalter
BTW BE0 826 764 850
Webdesign Galia