Klanten reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Annelies Vervaet
Annelies Vervaet
16:00 05 Jul 24
Zeer positieve ervaring: vriendelijke en correcte service, een antwoord op alle vragen, vlotte installatie. Toppers!
Marleen Everaert
Marleen Everaert
06:12 09 Jun 24
Airco geplaatst, zeer tevreden. Alles verlopen zoals afgesproken.
Geoffrey Langelet
Geoffrey Langelet
10:46 14 May 24
Zeer snelle en goede service
Nico Vanwynsberghe
Nico Vanwynsberghe
16:26 23 Feb 24
Alles was top !
Nico Vanwynsberghe
Nico Vanwynsberghe
21:10 21 Dec 23
Zeer goede firma. Alles verliep stipt en correct. Heel goede communicatie. Zeer klantvriendelijk. 👌
Filip Heeman
Filip Heeman
19:27 09 Dec 23
Er werden bij mij 12 zonnepanelen gelegd door bekwame en vriendelijke techniekers. Alles is correct en volgens afspraak verlopen.
Anansa Muylaert
Anansa Muylaert
10:19 14 Nov 23
Goede en degelijke uitleg bij voorstel en aankoop zonnepannelen.Offerte was goed leesbaar en correct volgens de besproken gegevens bij de verkoper.Plaatsing is goed verlopen, vriendelijke jonge mensen die goed doorwerkten ondanks de minder goede weeromstandigheden.Administratie en facturatie zeer vlot verlopen en afhandeling van papieren nadien ook .Wij zijn heel tevreden! Bedankt!
Olivier De Clerck
Olivier De Clerck
09:03 07 Nov 23
Schitterend werk geleverd door Pro-Energy, zowel sales, installatie en na-verkoop. Alles volgens afspraak!
Emmanuel De Craene
Emmanuel De Craene
19:01 12 Oct 23
Heel goede firma, stipt. Enige firma van alle offertes die zowel voor- als achterkant van het dak bekeken had om zonnepanelen te leggen. Wijst op goede expertise. Plaatsing vlot verlopen en perfect op datum zoals gepland. bij het overwegen van het leggen van zonnepanelen, hen zeker contacteren.
Bert Maes
Bert Maes
16:51 11 Oct 23
Heel professioneel, heel correct. Een tevreden klant.
kurt maenhout
kurt maenhout
13:38 29 Sep 23
snelle en mooie afwerking , zeker geen klagen
Der Alterego
Der Alterego
05:09 11 Sep 23
GoedeOver de hele lijn 5 sterren.
Frank De Smul
Frank De Smul
12:13 20 Jun 23
Zeer professionele aanpak; prima georganiseerd bedrijf. Zeer vlotte en snelle communicatie. Installatie medewerkers kennen hun job en komen zeer klantvriendelijk over.Kortom: proficiat!
BDevr
BDevr
06:34 17 May 23
Vaktechnische verkoper, vlotte afhandeling van offerte.Installatie verliep vlot en deskundig. Vriendelijk personeel. Ruimden achteraf alles mooi op.Werken met Solarwatt en SolarEdge-optimizers, wat voor onze Oost-West-installatie met ook schaduw van de buren hun dak optimaal is.Wij zijn tevreden met zowel het esthetisch als het functioneel resultaat. Onze buren kwamen alvast geïnteresseerd aankloppen, ik raad ze met plezier Proenergy aan.
Dirk Heyns
Dirk Heyns
14:33 03 May 23
Pro Energy, de betere van de beteren. Zeer tevreden over de aanpak. De installatie werd met kennis van zaken gerealiseerd. De technici zijn top. Betrouwbare firma. Aanrader!
Vince Siau
Vince Siau
07:21 29 Apr 23
Top firma, eerst onze laadpaal nu onze zonnepanelen. Bij plaatsing bleek dat er slechts ruimte was voor 18 ipv 17 door een speciaal stuk in het dak. Werd zonder te vragen aangepast op de factuur. Dik in orde. Ook correcte prijs. Goed bezig Pro Energy! Alsook: bij het de vraag stellen of een batterij in mijn situatie handig zou zijn kreeg ik een nee geadviseerd. Dus advies dat oprecht is. Een ja had beter geweest voor hun eigen winkel maar hier denken ze dus weldegelijk vanuit de klant.
Sören T'Kindt
Sören T'Kindt
20:15 28 Apr 23
Op 21/04/23 zonnepanelen laten plaatsen door deze topfirma. Altijd zeer vriendelijk en correct behandeld. Zeer vlotte plaatsing door vakmensen. Echte aanrader!
Nick Wanzeele
Nick Wanzeele
11:06 22 Apr 23
Vier verkopers over de vloer gehad. 1 échte adviseur van Proenergy, Arsène! De gouden tip: een grote tuininstallatie. Na tien minuten technische uitleg van Zeid ben ik nog nooit zo gerust gaan werken. Top installatie & topmedewerkers.Top Proenergy!
Robert De Backer
Robert De Backer
18:32 15 Mar 23
Een pluim voor de technieker die een moeilijk installatie probleem met warmtepompen kundig oploste met inzicht, gezond verstand en veel ervaring.
Kevin Schots
Kevin Schots
11:26 11 Mar 23
Topbedrijf, zeer vriendelijk personeel, alles dik in orde geregeld. 👌
David Dobbelaere3
David Dobbelaere3
17:06 18 Feb 23
Op 03/02/2023 werd er bij ons een zonne-installatie geplaatst door Proenergy. Voordat de techniekers begonnen aan de plaatsing werd alles met ons in overleg goed besproken. Techniekers zijn heel bekwaam en werken heel proper. We zijn heel tevreden.
Hans De Poorter
Hans De Poorter
20:14 18 Jan 23
Een onderneming waar je met kan bouwen in vertrouwen... transparant, communicatie 10/10 en doet wat ze beloven!!!
Patriek Jaques
Patriek Jaques
09:05 18 Dec 22
Op en top professioneel en correct van bij het eerste contact tot aan de aflevering van de installatie . Een echte aanrader voor iedereen !
Pascal De Bree
Pascal De Bree
19:06 25 Nov 22
Aangenaam kennismaking met het bedrijf. Alles tot in de puntjes vlot verlopen. Een aanrader.
Jonathan Van Landeghem
Jonathan Van Landeghem
08:32 18 Oct 22
Na wat kleine opstart problemen moet ik zeggen dat ik best tevreden ben over Proenergy, Van offerte tot plaatsing verliep alles vlot, installatie was geplaatst op 1 dag . Na 3 weken had ik een storing , maar ze hebben alles gedaan om het euvel zo snel en goed mogelijk op te lossen. Alles werkt prima nu. Ik ben een tevreden klant.
Mike VDH
Mike VDH
13:51 13 Oct 22
Zeer correcte en klantvriendelijke communicatie vanaf het eerste contact, afspraken stipt nagekomen, perfecte installatie en afwerking, extra uitleg bij de aangifte en de premieaanvraag, enz.Samengevat : topteam !
Cedric Saelens
Cedric Saelens
11:39 12 Oct 22
Vlotte communicatie, correcte afspraken en plaatsing. Zeer tevreden over de performante zonnepanelen!
Walter Meyvis
Walter Meyvis
18:29 30 Aug 22
Correcte en duidelijk info en afspraken met vertegenwoordiger Arsène. Prima werk door Zaid en Imre. Plaatsing bij 34 °C. Prima vakmanschap betreffende elektrische installatie. Duidelijk app van Solaredge. Gewoon Top.
Simon de Froidmont
Simon de Froidmont
10:04 29 Jun 22
Echte aanrader! Top service en top team! Bedankt !!!
filip de neve
filip de neve
08:17 11 Jun 22
Snel, efficiënt en proper . Topteam!
Bert Van Huffel
Bert Van Huffel
19:34 12 Apr 22
Zeer vlotte communicatie, van offerte tot uitvoering. Proffesionele plaatsing, zeer beleefde en nette techniekers. Niks is teveel gevraagd. Kortom: Een aanrader!
mario byl
mario byl
11:56 29 Mar 22
Airco geplaatst en boiler met warmtepomp geplaatst proper werk gedaan en de prijs zoals overeen gekomen een aanrader
Marc Leutenez
Marc Leutenez
10:17 06 Feb 22
De voorbije week een professionele uitvoering gekregen installatie warmtepomp ter vervanging van oude gasketel en waterboiler. Toch stressy en koude week gehad en na 2,5 dagen kunnen opstarten. Pas op de 4de dag (middag) is onze vloerverwarming (pomp) beginnen draaien, door tussenkomst van de installateur. Dag 6 = super tevreden!Eén aandachtpuntje, is toch opletten met uitgieten water met roestresten van oude ketel/waterboiler op oprit (klinkers). Dankzij het natte weer en hogedrukreiniger opgelost.Merci!
Kevin D
Kevin D
12:20 18 Jan 22
** Uitbereiding installatie met LG RESU Prime 10H batterij **Na enige tijd onze PV installatie gebruikt te hebben besloten we om een batterij te laten plaatsen.Ook hiervoor hebben we terug beroep gedaan op Proenergy. Er werd ons een LG RESU Prime batterij voorgesteld aangezien onze omvormer een SE Storedge (enkelfasig) is. Volgens reviews op internet prima batterij met 10 jaar garantie.Er waren wat problemen bij de installatie maar deze werden correct opgelost!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Offerte aangevraagd op basis van de reviews op Google voor een zonne -en warmtepompinstallatie.Al van bij het eerste contact waren we onder de indruk.Geen opdringerige verkopers die niks van technische kennis hebben maar mensen die kennis hebben van zaken en denken in functie van de klant. Ook nadien werd er steeds snel en correct geantwoord op al onze vragen.De installatie gebeurde op de afgesproken datum en met evenveel vakmanschap zoals we hoopten. Er werd ook meegedacht met ons over hoe alles het beste geplaatst zou worden met zo min mogelijk kabelgoten.Het resultaat mag er zijn!We zijn tevreden van begin tot einde en kunnen Proenergy aanraden.
Jeroen Vastesaeger
Jeroen Vastesaeger
22:18 08 Dec 21
Deze onderneming heeft 21 zonnepanelen en een thuisbatterij van 10Kw geïnstalleerd. Pro Energy hanteert een zeer duidelijke en vlotte communicatie tijdens alle fases van de werken. (offerte, planning, installatie, facturatie, nazorg, premie aanvraag...) De installateurs zijn professioneel en zijn zeer respectvol naar omgeving en eigendom toe. Deze onderneming heeft zijn proces goed onder controle en kan men vertrouwen. We zijn zeer tevreden over onze zonne energie installatie, geplaatst door Pro Energy.
Marcel Selleslaghs
Marcel Selleslaghs
10:24 04 Dec 21
Professionele techniekers. Alleen kabels aan dakgoot zijn amateuristisch geplaatst
Hendrik Decort
Hendrik Decort
14:33 22 Nov 21
Er werden vier pylontech batterijen van 2,5 kwh bij ons geplaatst op 28/10/2021. Alles tip top afgewerkt. De batterijen doen momenteel goed hun werk. 10 jaar garantie op de batterijen en 5 jaar op omvormer Solis. (voor meerprijs heb ik een verlengde verzekering genomen van 10 jaar). Plaatsers waren een jong team die heel goed hun best hebben gedaan, alles werd netjes opgeruimd.). Goede uitleg gekregen. Wat aangedrongen om toch op tijd in het bezit te geraken van de nodige documenten om Fluvius te verwittigen en de premie nog aan te vragen van 2550 euro. Alles is op tijd in orde gekomen. Nu genieten van mijn batterijen en geloof mij u bespaart ! Doe zo voort Proenergy.
Uitstekende begeleiding van A tot Z!
Didier Pots
Didier Pots
12:44 24 Aug 21
Prima installatie gehad in ons hotel. Ook prima service bekomen en zelfs telefonisch advies bekomen om toestel terug aan de praat te krijgen nadat klanten het ontregeld hadden. Zeker een aanrader als installateur
Dimitri Raskin
Dimitri Raskin
20:20 17 Jun 21
Johan Collier
Johan Collier
19:20 11 Feb 21
Heel veel vakmanschap en top kwaliteit zowel in verkoop als in uitvoering. Heel sterk aan te raden.
Bart V9300 (B1988)
Bart V9300 (B1988)
15:04 11 Feb 21
Deze firma laten komen op aanraden van een collega. Gaven een zeer professionele indruk en ook qua kwaliteit geven ze ook meer dan andere bedrijven. 30 jaar "garantie" op zonnepanelen is zeer interessant. Qua plaatsing is alles goed verlopen en de keuring was ook in orde. Het bedrijf zal er ook voor zorgen dat alles op en top werkt. Ze kunnen dit zelf zien vanuit hun werkplaats, dus onnodig verplaatsen hoeft niet dan.
Bart Van der Elst
Bart Van der Elst
20:06 13 Jan 21
Onlangs zonnepanelen laten plaatsen door deze firma. Het hele traject van offerte tot uitvoering was prima en professioneel. Aanrader!
Corneel Verplancke
Corneel Verplancke
11:09 15 Dec 20
Gecontacteerd voor levering & plaatsing van zonnepanelen. Correcte en transparante uitleg gehad, zonder pushen en meteen een offerte. Leveringsdatum ingepland en op tijd geplaatst. Steeds bereikbaar. Na een kleine opmerking werd er meteen professioneel gehandeld en tot een oplossing gekomen!
Willem Vermeire
Willem Vermeire
08:44 12 Dec 20
Van eerste ontmoeting met vertegenwoordiger, tot volledige installatie en keuring, alles is vlekkeloos verlopen voor onze PV-systeem.Zeer goede en kristalheldere communicatie.Vlot bereikbaar, vriendelijke installateurs.Aanrader!
Dragonetti Isabelle
Dragonetti Isabelle
12:22 08 Dec 20
Elisabeth Deschrijver
Elisabeth Deschrijver
20:16 01 Dec 20
Wij lieten zonnepanelen plaatsen en zijn uitermate tevreden van de service, kennis, eerlijkheid en klantvriendelijkheid. Zeer correcte prijs-kwaliteitsverhouding en zeer snelle en transparante communicatie. De vaklui die de installatie deed was tevens ongelooflijk vriendelijk en heeft de installatie met grootste zorg uitgevoerd.
Dries & Delphine
Dries & Delphine
18:44 05 Oct 20
pgeert
pgeert
09:31 31 Aug 20
Professionele aanpak, goeie service en degelijk materiaal. Top-service
Wim De Bruycker
Wim De Bruycker
12:34 13 Aug 20
Correcte organisatie. Aanrader!
Francis de Smet
Francis de Smet
10:40 12 Aug 20
Evelien Goethals
Evelien Goethals
19:03 03 Jul 20
Correct, betrouwbaar, hoge kwaliteit. Topservice, kortom aanrader!
Denis Helskens
Denis Helskens
14:07 28 Jun 20
Zonet zonnepanelen laten installeren: alvast erg professioneel en vriendelijk, zeer proper werk geleverd, Duitse sterke glas-glaspanelen en een omvormer die op diverse fora erg hoge scores halen en bovendien een ongeziene product- en vermogensgarantie hebben!!! Na vergelijking blijkt de prijs ook nog eens concurrentieel te zijn! En nu moet de zon zijn werk doen :)
Jeroen Q
Jeroen Q
07:21 04 Jun 20
Vriendelijke en professionele installateurs. Tevreden van de geleverde werken.
Lukas
Lukas
18:16 27 May 20
Het werk werd vakkundig, op tijd en netjes uitgevoerd.
Eddy Bovijn
Eddy Bovijn
06:35 13 May 20
proenenergy is zeker een aanrader.perfecte afspraken,propere plaatsing.de lucht/lucht warmtepomp werkt zoals beloofd.toppy.
Dirk BOUDREZ
Dirk BOUDREZ
15:55 13 Apr 20
Al verschillende realisaties gedaan met jullie... en iedere keer super tevreden... op naar de volgende installatie :)
Inge Frye
Inge Frye
08:12 31 Oct 19
Great team. Good advice and fast installation. Workers are motivated and polite.
Monique Hoste
Monique Hoste
16:53 20 Oct 19
Linda Trenson
Linda Trenson
18:35 19 Sep 19
Zeer tevreden over de verkoop, de levering en de plaatsing.Minpuntje, niet altijd coherente informatie tussen de verkoop en de techniek met betrekking tot:- mogelijkheid voor het aansluiten van meerdere Daikin warmtepompen(binnenuntis) aan één buitenunit.- de capaciteit van de geplaatste warmtepomp, volgens de verkoopvoldoende om de volledige plaats te verwarmen. Volgens de techniekis de capaciteit van de warmtepomp ontoereikend.- Het voorziene aantal zonnepanelen bij verkoop was 24 stuks. Bij deplaatsing was er aanvankelijk twijfel of er 24 zonnepanelen zoudenkunnen geplaatst worden.
Werner Janssens
Werner Janssens
11:38 16 Jun 19
Onze accumulatievuren waren toe aan vervanging , toen heb ik proenergy gecontacteerd. Na het contact is hij heel rap gekomen voor prijsofferte .We zijn akkoord gegaan en lucht/lucht pompen en zonnepanelen werden geplaatst door vriendelijke professionele werkmensen . De vuren zijn dan ook fantastisch vergeleken met onze accumulatievuren . Wij hebben een grote living en met de lucht/lucht pomp is onze living heel rap warm .Dus proenergy is zeker een aanrader , groetjes Melissa en Werner
Geert Cauwels
Geert Cauwels
09:57 26 Oct 18
Snelle respons op probleem - effectieve verhelping van het probleem!
nathalie loontjens
nathalie loontjens
08:46 20 Apr 18
In 2017 hebben we Steven van Pro energy gecontacteerd voor een offerte voor het plaatsen van een nieuwe verwarmingsinstallatie als onderdeel van onze totaal renovatie. Zijn snelle antwoord, uitgebreid advies en vooral het uitzoeken van de energie zuinigste installatie volgens ons budget ( jammer genoeg geen warmtepomp) heeft er voor gezorgd dat we hem gekozen hebben. Heeft zich gehouden aan de voorop gestelde planning en was zeer correct bij de afrekening. Aanrader!
Willy Van der Stichele
Willy Van der Stichele
11:01 29 Mar 18
Aangezien onze chauffageketel aan vervanging toe was, raadde pro-energy ons een condensatieketel aan van het merk Vaillant. Zoals afgesproken werd hij in juni 2016 geïnstalleerd : proper werk, alles netjes opgeruimd. De ketel is veel compacter dan de vorige waardoor we plaats winnen in de garage en het gasverbruik is opvallend minder. Als we het uitrekenen, verbruiken we in vergelijking met de jaren voor de plaatsing van deze ketel zo'n 3500 kWh minder per jaar. We zijn best tevreden met de goede raad en service van pro-energy.
Elke Van Hoye
Elke Van Hoye
07:49 21 Mar 18
We zijn zeer content van de installatie van onze zonnepanelen. Steven is een toffe, spontane jongeman die ons heel heldere info heeft gegeven. De installatie was professioneel en zeer proper en alle gemaakte afspraken werden nageleefd. Een aanrader dus! Elke en Hannes
Rosine Vyncke
Rosine Vyncke
09:25 05 Mar 18
Iedere werknemer van proenergy is 100 % klantgericht en levert 110 % kwaliteitswerk. Alles verloopt volgens afspraak! Geen onaangename verrassingen. Zeer tevreden met onze nieuwe verwarming en onze zonnepanelen.
Cut 'N' Paste
Cut 'N' Paste
10:51 03 Mar 18
Pro Energy is zeker aan te raden. Kwalitatief materiaal met een goede service. Thx
Dirk Van Campe
Dirk Van Campe
07:34 03 Mar 18
Zowel de afspraken, planning en installatie zijn vlot en correct verlopen.De gefactureerde prijs was correct en volgens de opgemaakte offerte.Prijs/kwaliteit volgens mijn een goede keuze.
kurt mortier
kurt mortier
19:23 02 Mar 18
Goede service en correct uitgevoerde werken, goede samenwerking als je ook zelf wil installeren, kortweg niks op aan te merken.
Suleika Feys
Suleika Feys
18:31 02 Mar 18
Duidelijke uitleg, correcte prijs. We zijn heel tevreden met onze nieuwe installatie.
js_loader
Proenergy