Commercieel vertegenwoordiger Zonne-installaties / Warmtepompen

Zelfstandig Vertegenwoordiger Warmtepompen, Airco's en hernieuwbare energie B2C, Regio Oost- en West-Vlaanderen.

ProEnergy Solutions biedt met 10 medewerkers, residentiële en commerciële energie oplossingen aan de particulier en KMO. Proenergy Solutions is gespecialiseerd in klimatisatie, energiesturingen en opwekking van hernieuwbare energie door zonnepanelen. Kwaliteit en service zijn onze grootste pijlers die we samen met onze huismerken DAIKIN / SOLAREDGE / SOLARWATT nastreven.

Vanwege onze groeiambities zijn we dringend op zoek naar een zelfstandig vertegenwoordiger voor onze warmtepompinstallaties, airconditioning en zonnepanelen.

Word jij onze nieuwe topverkoper? Lees hieronder meer over de vacature.

Jouw opdracht

Na een product- en salestraining on-the-road, bezoek je in jouw regio (Oost- en West-Vlaanderen) warme prospecten met een concrete vraag naar hernieuwbare energie / klimatisatie.

Ons aanbod

Je komt terecht in een bloeiende onderneming met vlakke structuur, een dynamisch team met sterke productkennis, een stevig marketingapparaat en een bedrijf met nationale aanwezigheid en visibiliteit.

Je kan starten bij ons als Voltijds of Freelance en krijgt een aanvullende vergoeding aan de hand van een commissie. Je hebt flexibele werkuren die je zelf kunt plannen, as long as the job gets done!

Ready to join us?

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Proenergy is erkend Daikin dealer met méér dan 15 jaar ervaring.
© 2021 Pro Energy Solutions bvba Manewaarde 44, 9880 Aalter BTW BE0 826 764 850
Made by Galia
Proenergy