Proenergy – customer success manager

Word jij gelukkig van tevreden klanten? Versterk ons team als Customer Succes Manager!

Wie ben jij?

Wij hechten het meeste belang aan één cruciale eigenschap: jouw motivatie. Kennis en ervaring in combinatie met jouw drive en enthousiasme zorgen voor een maximale klantentevredenheid. Met de juiste motivatie ben je binnen de kortste keren vertrouwd met je nieuwe functie. De ideale kandidaat beschikt ook over de volgende vaardigheden, hoewel deze niet strikt noodzakelijk zijn:

 • Uitstekende communicatie- en luistervaardigheden, essentieel voor effectieve interactie.
 • Voortreffelijke probleemoplossende capaciteiten, inclusief het vermogen om onder druk uitmuntende prestaties te leveren.
 • Ervaring in klantgerichte functies, met een voorkeur voor die in de technologie- of SaaS-industrie.
 • Een diepgewortelde passie voor klantenservice en een vastberadenheid om klanten succes te bevorderen.

Wie zijn wij?

 • Het is heel simpel: gelukkige medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers. Als jij je goed voelt en je job graag doet, straalt dat af op onze klanten. Daarom steken we veel tijd in een goede werksfeer, waar werk en plezier hand in hand gaan.
 • Je komt terecht in een hecht team. Iedereen heeft zijn eigen talenten en sterktes, iedereen heeft zijn eigen werkpunten. Die vangen we samen op. Je mag fouten maken, we zorgen er samen voor dat je er ook iets uit leert.
 • Een jong, gezond bedrijf dat razendsnel aan het groeien is. Maar hoe hard en hoe snel het ook gaat, we garanderen kwaliteit en een betrouwbare, respectvolle service bij elk project.

Wat hebben we jou te bieden?

Onze medewerkers staan altijd en overal centraal. Niets gaat boven jouw welzijn en jouw werkgeluk.

Je kan natuurlijk rekenen op een goed loon en een aantal extra’s, dat spreekt voor zich. Daarnaast zijn 3 dingen heel belangrijk voor ons:

 1. Flexibiliteit
  In de bouwwereld is er niet altijd evenveel aandacht voor de balans tussen werk en privé. Wij proberen daar verandering in te brengen. Moet je dringend naar de tandarts? Dan begin je gewoon wat later te werken.  Is jouw kind ziek? Dan werk je gewoon een dagje thuis. Zin om buiten het bouwverlof ook een dagje verlof op te nemen? Geen enkel probleem!
 2. Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
  Goed talent wordt ook beloond. Daarom heb je bij Proenergy recht op onder meer een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 3. Opleidingen
  Wij zorgen voor interne opleidingen. Wil je ook een externe opleiding volgen om te groeien in jouw job? Ga ervoor!
 4. Groei
  Wij zijn een snelgroeiend bedrijf. Dat wil zeggen dat er voortdurend nieuwe jobs en nieuwe functies bijkomen. Ontdek je dat je talent hebt om te verkopen? Of dat je liever onze socials onderhoudt? Dan moet je niet eens van werkgever veranderen, dan kan je hier bij ons je job een andere richting uitsturen.

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit?

 • In de ochtend kan je rustig jouw mailbox overlopen met een lekkere, verse koffie. 
 • Tijdens de rest van de voormiddag, beantwoord je telefoons en verwerk je mails van onze klanten. 
 • In de namiddag zijn we enkel via mail bereikbaar. Hierdoor heb je ongestoord de tijd om onderhouden en herstellingen in te plannen en de klanten de nodige documenten ivm hun installatie te bezorgen. 

Wat zijn jouw kerntaken?

 • Het beheren van de klantrelaties en het bieden van ondersteuning aan onze klanten.
 • Proactief problemen oplossen en het vinden van creatieve oplossingen om klanttevredenheid te maximaliseren.
 • Werken in nauwe samenwerking met interne teams om klantbehoeften te begrijpen en dit te vertalen naar product-en procesverbeteringen. 

Denk je dat deze job iets voor jou is?

Dan doen we eerst een testdag. Je proeft van het werk en de sfeer, leert het team kennen en ontdekt of je graag bij Proenergy zou werken. Valt die testdag voor ons allebei mee? Dan maken we je contract op en kan je meteen aan de slag.


  Upload je CV*

  Proenergy