Het perfecte klimaat met Proenergy

Warmtepompen, airconditioning en klimaatregeling

Lucht/ lucht warmtepomp, airconditioning

Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw is een Daikin lucht/ lucht warmtepomp een voor de hand liggende oplossing voor het verwarmen en koelen van uw woning. De warmtepompen zijn eenvoudig te installeren en vervangen vlot oude elektrische systemen. Het hoge energielabel A+++ zorgt ervoor dat u voldoet aan alle vereisten op vlak van groen en duurzaam wonen.

Aangedreven door hernieuwbare energie
Onze lucht/ lucht warmtepompen verwarmen en koelen uw huis met het zuinigste en meest milieuvriendelijke energielabel A+++. Dit komt doordat de energie voor 80% gewonnen wordt uit de lucht en voor 20% uit elektriciteit.

Uitgerust met onze kenmerkende invertertechnologie
De Daikin-omvormer is een sterk staaltje energiebesparende technologie die het motortoerental efficiënt regelt en zo het energieverbruik met maximaal 30% vermindert. De omvormer past de snelheid van de motor aan op continue basis zodat er minder energie verloren gaat door het ‘starten en stoppen’.

De lucht/ water warmtepomp

Daikin Altherma hoge temperatuur lucht/ water-warmtepomp
Vervang verrassend vlot uw oude verwarmings- en warmwatersysteem met onze energiezuinige hoge temperatuur-warmtepomp Daikin Altherma.

Verhoog uw energie-efficiëntie, terwijl u uw bestaande radiatoren behoudt
Lucht/ water-hoge temperatuurwarmtepompen zijn ideaal bij renovaties en vervanging van oude ketels. De hoge temperatuur-warmtepomp Daikin Altherma is zo ontwerpen dat ze minimale installatieruimte vereist, en naadloos integreert tussen de bestaande leidingen en radiotoren. Op deze manier kunt u vlot genieten van de energie-efficiëntie van een warmtepomp.

Aangedreven door hernieuwbare energie
Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, verwarmt onze Daikin Altherma uw huis en voorziet ze in warm water op een duurzame manier.  De pomp wordt aangedreven door 65% hernieuwbare energie gewonnen uit de lucht en 35% uit elektriciteit. Ze haalt een A+ energie-efficentiëlabel en combineert moeiteloos uw warmtepomp met zonne-energie waardoor u opmerkelijk zal besparen.

Verwarming

Warmtepompen onttrekken hernieuwbare warmte aan de lucht, waardoor u aanzienlijk kan besparen bij het verwarmen.

Hybride warmtepomp

Daikin Altherma hybride warmtepomp
Onze hybride warmtepomp combineert een warmtepomp en een gascondensatieketel om de energie-efficiëntie, onafhankelijk van buitentemperaturen, te optimaliseren.

De ideale combinatie
Onze Daikin Altherma hybride warmtepomp combineert hernieuwbare lucht/ water warmtepomptechnologie met een gascondensatieketel om de hoogste efficiëntie te garanderen. De slimme programmering helpt om tot 35% meer energie te besparen dan een traditionele condensatieketel, en dit door automatisch de meest economisch en energiezuinige combinatie te bepalen op basis van energieprijzen, buitentemperaturen en warmtecapaciteit binnenshuis.

Ondersteund door hernieuwbare energie
Door energie uit de lucht te halen, gebruikt onze Daikin Altherma hybride warmtepomp een optimale combinatie van hernieuwbare en traditionele energie om te verwarmen en uw huis van warm water te voorzien. Wanneer u in de warmtepompmodus werkt, wordt het systeem gevoed door hernieuwbare energie uit de lucht en kan het een energie-efficiëntie tot A ++ bereiken.

Eenvoudige en betaalbare installatie
Hybride warmtepompen zijn ideaal bij renovaties en het vervangen van oude ketels. Het compacte ontwerp van de hybride warmtepomp vereist minimale installatieruimte en integreert naadloos tussen uw bestaande leidingen en radiatoren. Op deze manier kunt u genieten van de energie-efficiëntie van een warmtepomp zonder dat u heel uw systeem hoeft te vervangen.

Verwarming

Een hybride warmtepomp van Daikin Altherma bepaalt automatisch de meest economische en energiezuinige verwarmingscombinatie.

Onze passie, uw tevredenheid

Bent u op zoek naar een duurzame en groene energieoplossing? Dan zit u goed. Proenergy Solutions is gespecialiseerd in energiebesparende installaties die zorgen voor een goedkopere energiefactuur. U mag een efficiënter energieverbruik verwachten, onafhankelijk van fossiele brandstoffen en met een zeer hoge werkingsgarantie.

De vele jaren ervaring en inzet van onze vakbekwame en up-to-date medewerkers zorgen ervoor dat Proenergy een referentie is geworden binnen de sector van de hernieuwbare energie. Elke dag opnieuw zijn we in de weer om u een energieoplossing aan te bieden, aangepast aan uw specifieke energiebehoefte. Onze passie, uw tevredenheid. Daar gaan wij voor.

Hoe tevreden zijn onze klanten?

sub
3 MAANDELIJKSE

NIEUWSBRIEF

Nieuws, tips & tricks

daikin

Solarwatt premium partner

Proenergy is erkend Daikin dealer met méér dan 10 jaar ervaring.

logo sm

© 2017 Pro Energy Solutions bvba
Manewaarde 44, 9880 Aalter
BTW BE0 826 764 850
Webdesign Galia