Een airco verhoogt ook jouw comfort in de winter.

proenergy-airco-comfort-winter

Wanneer de zon feller en langer begint te schijnen overwegen heel wat mensen om een airco te laten installeren. Zeker nu we vaker lange perioden ervaren van extreme hitte. De warmte stapelt zich dan snel op in je woning. Een zonnewering of gordijnen bieden na verloop van tijd geen oplossing meer.
Jezelf opsluiten in een donkere ruimte is ook zeker niet ideaal.
Gelukkig biedt airconditioning een uitkomst. Door zo’n installatie in huis te halen, kun je zelf de gewenste binnentemperatuur instellen. Een airco hoeft ook niet altijd heel fel te koelen. Ook als je de temperatuur instelt op 24°C, zal je minder transpireren en wordt het binnen heel wat aangenamer. De temperatuur in de slaapkamer zal ook ideaal zijn voor een uitstekende nachtrust.

Optimaal comfort het hele jaar door

Toch zijn er mensen die ook in de herfst en winter een airco laten installeren. Dat is geen vreemde keuze! Met een ​lucht-luchtwarmtepomp ​van Daikin koel je niet alleen je huis, je kunt er ook mee verwarmen

Airconditioningsystemen waarmee je ook kunt verwarmen zijn gebaseerd op de compressietechniek en kun je vergelijken met die van een koelkast: ​​de warmte wordt aan de binnenkant onttrokken en aan de buitenlucht afgegeven. ​​Bij het verwarmen doen we het omgekeerde: ​de warmte wordt aan de buitenlucht onttrokken en aan de binnenruimte afgegeven.
Zo geniet je dus het hele jaar door van een perfect binnenklimaat en een optimaal comfort.

​Overtuigd om een airco te installeren?

​Gelijk heb je! Wacht niet op een hittegolf, maar plaats tijdig je bestelling. Zo vermijd je wachttijden en kun je ook tijdens de warmste dagen genieten van een optimale binnentemperatuur.
Bestel nu een airconditioning voor het einde van 2020 om deze te laten installeren in februari of maart en ontvang een korting van -15%.

Splitsysteem

  • 1 binnenunit wordt op 1 buitenunit aangesloten
  • Verwarmt en koelt 1 ruimte
  • Eenvoudige plaatsing
 

Multisplitsysteem

  • Maximaal 9 binnenunits worden op 1 buitenunit aangesloten
  • Verwarmt en koelt maximaal 9 verschillende ruimtes
  • Individuele bediening van elke ruimte afzonderlijk mogelijk

Gerelateerde artikelen

Proenergy