Proenergy – vacature installateur van zonnepanelen en warmtepompen

Wil je aan de slag bij een groeiend bedrijf, in dé sector van de toekomst? Dat kan bij Proenergy. We zoeken installateurs van zonnepanelen en warmtepompen, om mensen te voorzien van groene én betaalbare energie.

Wie ben jij?

Eigenlijk vragen we maar één ding: je bent gemotiveerd. Je hebt goesting om er voor te gaan. Je bent hongerig om bij te leren. Technische kennis en ervaring zijn mooi meegenomen, maar motivatie is belangrijker dan diploma’s en CV’s. Als je gedreven bent, zal je snel weg zijn van je nieuwe job.

Wie zijn wij?

 • Het is heel simpel: gelukkige medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers. Als jij je goed voelt en je job graag doet, straalt dat af op onze klanten. Daarom steken we veel tijd in een goeie werksfeer, waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan.
 • Je komt terecht in een hechte ploeg. Iedereen heeft zijn eigen talenten en sterktes, iedereen heeft zijn eigen werkpunten. Die vangen we samen op. Je mag fouten maken, we zorgen er samen voor dat je er ook iets uit leert.
 • Een jong, gezond bedrijf dat razendsnel aan het groeien is. Maar hoe hard en hoe snel het ook gaat, we garanderen kwaliteit en een betrouwbare, respectvolle service bij élk project.

Wat hebben we jou te bieden?

Onze medewerkers staan altijd en overal centraal. Niets gaat boven jouw welzijn en jouw werkgeluk.

Je kan natuurlijk rekenen op een goed loon en een aantal extra’s, dat spreekt voor zich. Daarnaast zijn 3 dingen heel belangrijk voor ons:

 1. Flexibiliteit
  In de bouwwereld is er niet altijd evenveel aandacht voor de balans tussen werk en privé. Wij proberen daar verandering in te brengen. Moet je dringend naar de tandarts? Dan begin je gewoon wat later te werken en passen we onze planning aan.
 2. Opleidingen
  Wij zorgen voor opleidingen, in ons magazijn en ‘on the job’ op de werf. Wil je een externe opleiding volgen om elektricien of koeltechnieker te worden? Ga ervoor!
 3. Groei
  Wij zijn een snelgroeiend bedrijf. Dat wil zeggen dat er voortdurend nieuwe jobs en nieuwe functies bijkomen. Ontdek je dat je talent hebt om te verkopen? Of dat je liever laadpalen dan zonnepanelen installeert? Dan moet je niet eens van werkgever veranderen, dan kan je hier bij ons je job een andere richting uitsturen.

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit?

 • Iedereen begint om 7 uur. Ons magazijn is het kloppend hart van Proenergy, dé plek waar we allemaal samenkomen en waar je alles met ons kan bespreken.
 • Je laadt je bestelwagen in, je neemt nog een koffie voor onderweg en je gaat samen met je collega de baan op.
 • Op de werf bespreek je samen met de klant hoe je de installatie van de zonnepanelen of de warmtepomp aanpakt. Daarna vlieg je erin.
 • Misschien stop je op de terugweg nog even voor een kleine herstelling, anders kom je rechtstreeks terug naar het magazijn.
 • Je laadt je bestelwagen uit, je praat nog even na met je collega’s en de dag zit erop.

Denk je dat deze job iets voor jou is?

Dan doen we eerst een testdag. Je proeft van het werk en de sfeer, leert het team kennen en ontdekt of je graag bij Proenergy zou werken. Valt die testdag voor ons allebei mee? Dan maken we je contract op en kan je meteen aan de slag.


  Upload je CV*

  Proenergy