Waarom wij kiezen voor Solarwatt zonnepanelen

Pronenergy installeert Solarwatt zonnepanelen

Met zonnepanelen van Solarwatt ben je als consument zeker van topkwaliteit. Zelfs de gerenommeerde Duitse Stiftung Warentest zet het merk op nummer één. Ook bij ProEnergy kiezen we doelbewust voor oer-Duitse topkwaliteit. Lees de 5 grootste voordelen voor jou.

Het Duitse Solarwatt gaat al sinds 1993 mee en is op vandaag de Europese marktleider in het productie van glas-glas zonnepanelen. Het heeft verdelers in meer dan 50 landen wereldwijd. Zowel installateurs als consumenten zijn al jaren sterk overtuigd van hun productkwaliteit. Ook bij ProEnergy kiezen we resoluut voor zonnepanelen van Solarwatt. En dit om wel 5 goede redenen:

1. Hogere, gegarandeerde energie-opbrengst

De nieuwste generatie zonnepanelen van Solarwatt hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm ligt. Bij klassieke zonnepanelen daalt de opbrengst sterk doorheen de jaren. Zeker na tien jaar gaat de opbrengst ineens pijlsnel achteruit. Bij glas-glas-zonnepanelen van Solarwatt blijft het energierendement ook na tien jaar gegarandeerd hoog. 

2. Langere levensduur van 40 jaar

De glas-glas-zonnepanelen van Solarwatt zijn uitstekend bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals vorst, hagel en langdurige hitte. Tests door verschillende organisaties voorspellen een levensduur van meer dan 40 jaar. Een groot verschil met klassieke glas-folie-zonnepanelen (15 jaar) of glas-glas-zonnepanelen van andere fabrikanten (20 jaar). 

Pronenergy installeert Solarwatt zonnepanelen

3. Beste garantievoorwaarden op de markt

Ook bijzonder aan de glas-glas-zonnepanelen van Solarwatt is de all-in garantieregeling, die uniek is op de markt. Bij een eventuele herstelling binnen de 30 jaar zijn alle kosten voor wisselstukken en arbeidslonen gedekt door het bedrijf. Bij veel andere fabrikanten is dat maar 10 à 12 jaar. Wanneer je kiest voor Solarwatt, ben je dus zeker van langdurige, spijkerharde garanties.

4. Europese en financieel gezonde onderneming

Solarwatt is een Duitse onderneming met een uitstekende naam en faam in de zonnepanelensector. Het bedrijf is al jaren in handen van Stefan Quandt, die ook grootaandeelhouder is bij autoconstructeur BMW. Het bedrijf pakt uit met gezonde financiële cijfers, werkt volgens alle EU-kwaliteitsrichtlijnen en belooft de komende decennia zijn positie op de markt verder te verstevigen. 

Pronenergy installeert Solarwatt zonnepanelen

5. Lokale verankering, uitstekende support

Is er ondanks de hoge kwaliteit van de zonnepanelen toch ooit een technisch probleem? Dan ben je zeker van een snelle en adequate support. Dat komt omdat het bedrijf in elk Europees land een kantoor heeft, ook in België. Tegelijk heeft het een uitstekende relatie met zijn installateurs overal in Europa. Ook na de installatie van je zonnepanelen ben je dus altijd gerust.

Hoeveel kosten Solarwatt zonnepanelen?

Zonnepanelen van Solarwatt zijn niet de goedkoopste op de markt. Wel is het de beste investering die je kan doen wanneer je kiest voor zonne-energie. De meerprijs van de panelen verdien je ruimschoots terug, door de betere prestaties en de veel langere levensduur. Ben je op zoek naar een installateur die jaren ervaring heeft met Solarwatt-zonnepanelen? Neem contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Proenergy